Ασ. Γκάγκα στο One Channel: Η σχέση του γιατρού με το νοσοκομείο πρέπει να γίνει πιο ελαστική

08:37 28/6/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6), η πρόεδρος της ευρωπαϊκής πνευμονολογικής εταιρείας και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Ασημίνα Γκάγκα.

Στη συζήτησή της με τους Δ. Μανιάτη και Π. Δημητρολόπουλο, η κ. Γκάγκα, μίλησε για τις παθογένειες που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα προκειμένου να υπάρξει το κατάλληλο επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, με στόχο δεκαετίας.

«Η Υγεία έχει κόστος το οποίο

μπορεί να είναι διαχειρίσιμο, αν ο προγραμματισμός γίνει σωστά» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Γκάγκα, μιλώντας για την ανάγκη σωστού κρατικού σχεδιασμού και προγραμματισμού, εξηγώντας ταυτόχρονα το καθεστώς λειτουργίας των δημοσίων νοσοκομείων.

«Τα τελευταία χρόνια η αίσθηση όλων των γιατρών είναι ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία» υπογράμμισε η κ. Γκάγκα υποστηρίζοντας πως με τα ίδια χρήματα μπορούμε να έχουμε καλύτερη υγεία και ότι η σχέση εργασίας του γιατρού με το νοσοκομείο θα πρέπει να γίνει πιο ελαστική.

Η ίδια, δήλωσε πως πιστεύει στο πρόγραμμα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά και η μάχη κατά του καρκίνου σε επίπεδο πρόληψης.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα