Άρης: Ο Ιντέγιε και οι άλλοι

21:47 9/6/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Μπράουν Ιντέγε παραμείνει ο βασικός στόχος του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους. Όσο δεν απαντάει ο Νιγηριανός επιθετικός, το θέμα παραμένει ανοικτό για τους ανθρώπους τω ν κιτρινόμαυρων, που περιμένουν να προχωρήσουν οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Έχουν στα χέρια τους και ακόμα δύο-τρεις προτάσεις για επιθετικούς, που, όμως, δεν φαίνεται να τους ικανοποιούν απόλυτα.

Δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα και σε ότι αφορά και την παραμονή του Λίντσεϊ Ρόουζ. Η Λοριάν δεν φαίνεται να κατεβάζει τις οικονομικές τις απαιτήσεις και επιμένει να ζητάει ολόκληρη την

ρήτρα (300.000 ευρώ). Ο Άρης φυσικά δεν προτίθεται να δώσει τα συγκεκριμένα χρήματα και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Τέλος, τρείς είναι και οι παίκτες που εξετάζει ο Άρης για τη θέση του εξτρέμ. Συγκεκριμένα, περιμένει την απάντηση του Ερυθρού Αστέρα στη πρόταση που έχει καταθέσει για τον Μίλαν Γέφτοβιτς. Ακόμα, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του 31χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού της Οσέρ, Ρομέν Φιλιποτό, ενώ οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει τη περίπτωση και ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα