Άρχισε η 4η θητεία του Μαρκόπουλου στον Άρη

20:30 8/7/2019 - Πηγή: In.gr

Με τον Σούλη Μαρκόπουλο στο τιμόνι του (για 4η φορά στην ιστορία του) θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Αρης, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Ο 70χρονος προπονητής τη Δευτέρα 8/7 βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα.

Η ΚΑΕ Άρης

μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο με την άφιξη του Σούλη Μαρκόπουλου στο «Nick Galis Hall», καταγράφοντας τις πρώτες στιγμές του έμπειρου τεχνικού στον Αρη.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πέρασε σήμερα (08/07) το πρωί, το κατώφλι του Αλεξάνδρειου Μελάθρου και εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Άρης. Τον νέο προπονητή της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου και ο General Manager της Κ.Α.Ε., Θωμάς Ντούλης.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε τις πρώτες επαφές με τα μέλη της ομάδας για την έναρξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε και στην προπόνηση των παικτών, που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα και είχε την πρώτη γνωριμία μαζί τους, παρόντος και του κ. Παπαγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Return with honor_080719

Return with honor…as always!#arisbc #arisbc19_20 #emperor #return #coach #welcome #welcome365

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα