Αποκλειστικό One Channel: Κάπνιζε αρειμανίως ο Σπίρτζης μέσα σε πυροσβεστικό σταθμό

19:20 19/6/2019 - Πηγή: In.gr

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το One Channel, οι οποίες απεικονίζουν τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, να καπνίζει αρειμανίως στο πυροσβεστικό σταθμό του Λαυρίου, χωρίς κανένας να τον εμποδίζει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σπίρτζης επισκέφθηκε τους πυροσβέστες του σταθμού στο Λαύριο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

στην Ανατολική Αττική

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό να καπνίζει παράνομα σε κλειστό δημόσιο χώρο προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς μαζί με τους πυροσβέστες και τον διοικητή του σταθμού, στο χώρο βρίσκεται κι ένα μικρό παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών εντοπίστηκε να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο. Πέρσι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Πήλιο, ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» τον Χρήστο Σπίρτζη να καπνίζει μέσα σε εστιατόριο.

Γνωστός για τις επιδόσεις του στο κάπνισμα είναι και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει θεαθεί αρκετές φορές να καπνίζει εντός του υπουργείου Υγείας.

Η ανοχή στο κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους φαίνεται ότι αποτελεί γενικό φαινόμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στις επερχόμενες εκλογές μαζί με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα κατέβει το καπνιστικό κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ του Νίκου Λούβρου.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα