Από στιγμή σε στιγμή γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ

18:58 3/5/2019 - Πηγή: In.gr

Πυκνώνουν οι φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ γεννάει σήμερα – ή τουλάχιστον εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων. Ο πρίγκιπας Χάρι και η διάσημος ηθοποιός περιμένουν το πρώτο τους παιδί και οι Βρετανοί έχουν πάθει φρενίτιδα με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας – πριν ακόμα από τη γέννησή του!

Αρχικά, πολλοί νόμιζαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θα γεννούσε χτες, καθώς ένα ελικόπτερο εθεάθη να προσγειώνεται στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Royal baby

helicopter pic.twitter.com/MJiwwT1idF

— Lisa Carlisle (@Welshsoprano) May 2, 2015

Ωστόσο, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον, ο οποίος είναι καλός φίλος του Χάρι και της Μέγκαν, επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί στη Daily Mirror ότι η Μέγκαν δεν γέννησε χτες, αλλά αναμένεται να γεννήσει «από λεπτό σε λεπτό».

Λίγο αργότερα, ένα λεωφορείο με συνοδεία αστυνομικής δύναμης εθεάθη να κατευθύνεται προς το κάστρο Γουίνσδορ, με πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να σπεύδουν να γράψουν στο Twitter πως επιτέλους θα γεννηθεί το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ.

#RoyalBabyWatch A coach under police escort being led in the direction of Windsor Castle #BehindTheScenes @GMB pic.twitter.com/FfNYODUdNr

Keywords
Τυχαία Θέματα