Απίστευτο στατιστικό για τη Μπάγερν: Η μοναδική πρωταθλήτρια Ευρώπης με… 11 στα 11

00:30 24/8/2020 - Πηγή: In.gr

Μια επίδοση μοναδική. Μια επίδοση που θα μνημονεύεται για πάντα. Μια επίδοση που είναι άγνωστο αν θα την πετύχει ποτέ άλλος σύλλογος. Η Μπάγερν Μονάχου όχι μόνο είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά το έκανε χωρίς να… γευτεί – έστω – τη γεύση μιας ισοπαλίας.

Έντεκα ματς, έντεκα νίκες. Ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Μοναδικό. Για μια ομάδα που για πρώτη φορά στη σεζόν δεν σκόραρε πάνω από δύο φορές σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο αυτό το 1-0 ήταν αρκετό για να της χαρίσει την έκτη κούπα στην ιστορία της. Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε Σεπτέμβριο και τελείωσε Αύγουστο και το οποίο είχε ΜΟΝΟ νίκες

για τους Βαυαρούς.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν έκανε το δύο στα δύο απέναντι σε Ολυμπιακό, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα στα ματς που έδωσαν στον όμιλο. Στους 16… καθάρισαν την Τσέλσι με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Και στο Final 8 έκαναν το τρία στα τρία απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αήττητη πρωταθλήτρια Ευρώπης και φυσικά τρεμπλ (για δεύτερη φορά) για την ομαδάρα του Φλικ, που είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα