Απίστευτο : Τα θύματα βίαιης ληστείας διέπραξαν λίγες ώρες μετά παρόμοια ληστεία!

11:13 4/9/2020 - Πηγή: In.gr

Τέσσερα θύματα ληστείας με ρόπαλα καταμεσής του δρόμου αφού προχώρησαν σε μηνύσεις κατά των δραστών σε αστυνομικό τμήμα , αμέσως μετά διέπραξαν ληστεία , με τον ίδιο τρόπο, σε βάρος άλλων ατόμων.

Ένα πρωτοφανές διπλό περιστατικό ληστειών στο κέντρο της Αθήνας με εναλλαγή ρόλων θυμάτων σε δράστες απασχολεί το τελευταίο 48ωρο την ΕΛΑΣ.

Μία ομάδα τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 20 έως 56 ετών από τα δυτικά προάστια προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας στην οδό Σπύρου

Πάτση στον Κολωνό, σε ληστρική επίθεση με ρόπαλα σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα (σύμφωνα με πληροφορίες θύματα και δράστες ήταν Ρομά ηλικίας από 20 έως 56 ετών).

Οι δράστες έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ενώ οι επιβάτες ήταν μέσα στο όχημα κι έκλεψαν διάφορα αντικείμενα.

Τα θύματα της επίθεσης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και προχώρησαν έντρομοι σε μηνύσεις κατά των δραστών, που συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα στην λεωφόρο Αθηνών από την Αμεση Δράση.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι τα θύματα της ληστείας μετά την διαδικασία των μηνύσεων και την αναχώρηση από το αστυνομικό τμήμα κατευθύνθηκαν αμέσως στην περιοχή της σχολής Ευελπίδων όπου επιτέθηκαν στις 4.30 μμ με τον ίδιο τρόπο – κρατώντας ρόπαλα κλπ – εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας που επέβαινε κι εκείνη σε αυτοκίνητο, την οποία και λήστεψαν.

Όμως κι οι αυτοί συνελήφθησαν από την Αμεση Δράση που εξαπέλυσε και πάλι ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει αυτή την φορά τους δράστες που ήταν τα … θύματα του πρωινού περιστατικού.

Και αυτοί οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού όπου κρατούνται συνολικά οκτώ άτομα(δράστες και θύματα σε … εναλλασσόμενους ρόλους).

Keywords
Τυχαία Θέματα