Αναβλήθηκαν για τις 27/3 οι εφέσεις ΟΦΗ και Αιγινιακού

19:17 20/3/2019 - Πηγή: In.gr

Αναβολή για την Τετάρτη 27 Μαρτίου πήρε η εκδίκαση των εφέσεων των ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ Αιγινιακός, για την υπόθεση που αφορά τον μεταξύ τους αγώνα την περσινή σεζόν (6-0), για τον οποίο η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει επιβάλλει ποινή του υποβιβασμού και στις δύο ομάδες.

Η εκδίκαση αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (20/3), αλλά η πλευρά του ΟΦΗ ζήτησε και πήρε αναβολή, καθώς ο δικηγόρος του πρώην προέδρου

της κρητικής ομάδας, Φώτη Τσάλου, Αλέξης Κούγιας, είχε δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη και δεν προλάβαινε να μεταβεί εγκαίρως στην Αθήνα.

Ολες οι πλευρές συμφώνησαν στο αίτημα του ΟΦΗ, με την επιτροπή να αναβάλει την εκδίκαση για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27/3 στις 18:00. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εκ των δικηγόρων του ΟΦΗ, Αργύρης Λίβας, ζήτησε από την Επιτροπή Εφέσεων να μη γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος των Ομιλητών επικαλέστηκε τις διατάξεις του κανονισμού των δικαιοδοτικών οργάνων. Το θέμα της παρέμβασης της ομάδας της Ριζούπολης θα κριθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα