Ανακαινίζοντας το σαλόνι

10:49 12/7/2019 - Πηγή: In.gr

To σαλόνι είναι ο «καθρέφτης» του σπιτιού μας. Εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες μας όταν καθόμαστε μέσα αλλά και εκεί υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Όταν είναι άνετο, λειτουργικό και όμορφο, η διάθεσή μας φτιάχνει με το που γυρνάμε σπίτι. Τι γίνεται όμως όταν δεν καλύπτει τις ανάγκες μας; Δεν χρειάζονται μελαγχολίες! Η ανακαίνισή του θα βελτιώσει άμεσα τη διάθεσή μας.

Ο στόχος της ανακαίνισης είναι διπλός: το αποτέλεσμα πρέπει να μας ικανοποιεί αισθητικά και λειτουργικά. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για μικρές αλλά και μεγάλες παρεμβάσεις και από αυτές θα κριθεί

και το μέγεθος του project. Και αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε μια τέτοια αλλαγή από τα εισοδήματα μας δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανακαίνιση του σαλονιού μας πολύ πιο εύκολα από όσο φανταζόμαστε.

Πλέον υπάρχουν τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα, όπως το στεγαστικό δάνειο Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας, που θα μας διευκολύνουν να προχωρήσουμε σε αυτή την επένδυση.

Ειδικότερα, το στεγαστικό δάνειο Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας, προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση και γρήγορη διαδικασία εκταμίευσης καθώς για εργασίες μικρής έκτασης από 5.000 έως 15.000 ευρώ δεν χρειάζεται προσημείωση ακινήτου.

Επιπλέον, το Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας προσφέρει ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής. Για παράδειγμα μπορούμε να επιλέξουμε να πληρώνουμε μόνο τους τόκους του δανείου για τους πρώτους 6 μήνες, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε σε μερική ή ολική προεξόφληση χωρίς επιβάρυνση. Το δάνειο συνοδεύεται και από όλα τα προνόμια του προγράμματος «Προσαρμόζω τη Δόση μου» των Alpha Δανείων Κατοικίας.

Ακόμη ένα δώρο που συνοδεύει το πρόγραμμα Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα Bonus.  Κι αυτό διότι για κάθε ένα ευρώ χρηματοδότησης κερδίζουμε δύο Bonus πόντους, τους οποίους μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε ένα από τα περισσότερα από 4.000 γνωστά εμπορικά καταστήματα σε όλη την χώρα που συνεργάζονται με το πρόγραμμα Bonus.

Αισθητική αναβάθμιση και λειτουργικότητα

Η πρώτη μας απόφαση έχει να κάνει με τη διαρρύθμιση του χώρου. Χρειαζόμαστε λίγα έξτρα τετραγωνικά; Έχουμε ανάγκη να δημιουργήσουμε χώρο για τραπεζαρία; Θέλουμε να ενοποιήσουμε το σαλόνι με την κουζίνα;  Θα χρειαστεί να «ρίξουμε» κάποιον τοίχο;

Επιπλέον, θα πρέπει να εξετάσουμε αν χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στα ηλεκτρολογικά, ειδικά αν η κατοικία μας είναι παλιά. Ή αν χρειαζόμαστε παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου, που μπορεί να περιλαμβάνουν την αλλαγή κουφωμάτων σε πόρτες και παράθυρα που «μπάζουν» κρύο τον χειμώνα και καύσωνα το καλοκαίρι μέχρι την αλλαγή κλιματιστικών ή ακόμη και την τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Τέτοιου τύπου εργασίες θα πρέπει να προηγηθούν εκείνων που σχετίζονται με την αισθητική βελτίωση του σαλονιού. Οι παρεμβάσεις που θα ομορφύνουν τον πιο αγαπημένο χώρο του σπιτιού μας όμως είναι εξίσου σημαντικές για το τελικό αποτέλεσμα. Είναι, δε, και το πιο ενδιαφέρον στάδιο της ανακαίνισης του σαλονιού!

Στο νέο design του χώρου θα συμβάλλει το πρόγραμμα Bonus του στεγαστικού δανείου Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε μία από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως την ΙΚΕΑ, για να εξαργυρώσουμε τους Bonus πόντους του δανείου μας διαλέγοντας τα νέα μας έπιπλα.

Στην IKEA, μπορούμε να επιλέξουμε άνετους καναπέδες και αναπαυτικές πολυθρόνες, πινελιές χρώματος με μικρά και μεγάλα μαξιλάρια, τραπεζάκια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, πρωτότυπα έπιπλα για την τηλεόραση, το στερεοφωνικό και την παιχνιδομηχανή, μοναδικές τραπεζαρίες -ακόμη και για τον πιο μικρό χώρο-, βιβλιοθήκες που μοιάζουν με installation, μοντέρνα φωτιστικά και πίνακες, έξυπνα διακοσμητικά στοιχεία και καλαίσθητους αποθηκευτικούς χώρους.

Η συνεργασία της Alpha Bank με την IKEA αποτελεί εγγύηση ότι το σαλόνι μας θα γίνει πιο όμορφο και λειτουργικό, καθώς και ότι θα βρούμε οτιδήποτε κι αν χρειαζόμαστε στην ποιότητα που επιθυμούμε και στις καλύτερες τιμές. Το πρόγραμμα Bonus του στεγαστικού δανείου Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας προβλέπει ότι για αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ έως τις 30 Σεπτεμβρίου, κερδίζουμε το 15% της αξίας των αγορών μας με εξαργύρωση πόντων. Για παράδειγμα για αγορές έως 240€ μπορούμε να κερδίσουμε έως και 32€.

Με το στεγαστικό πρόγραμμα Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας φτιάχνουμε το σαλόνι μας όπως ακριβώς επιθυμούμε, ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το γούστο μας. Ετοιμάζουμε έναν χώρο στον οποίο θα νιώθουμε απόλυτη άνεση και περηφάνια για να υποδεχόμαστε τους αγαπημένους μας αλλά και να περνάμε εκεί τις ώρες της απόλυτης χαλάρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα