Αλίκη Βουγιουκλάκη : Σπάνιες φωτογραφίες από διακοπές στον Θεολόγο

10:01 17/6/2020 - Πηγή: In.gr

Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέσυρε από το προσωπικό του αρχείο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και θέλησε να τη μοιραστεί στο Instagram με τους ακολούθους του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο Instagram που αναρτά συχνά αδημοσίευτο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστρια τη διαχρονική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στο

προφίλ αυτό δημοσιεύει ανεβάζει φωτογραφίες από την αγαπημένη του μητέρα τόσο από την επαγγελματική της πορεία, όσο και από την προσωπική της ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 29, 2019 at 2:21am PDT

View this post on Instagram

Η Αλίκη καλοκαίρι του 1979 στο εξοχικό στον Θεολόγο σε ένα από τα ρεπό της από το θρυλικό μιούζικαλ "Καμπίρια" που ανεβάζει στο θερινό της θέατρο με τεράστια επιτυχία.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on May 29, 2020 at 3:36am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 3, 2020 at 8:11am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 4, 2020 at 12:28am PDT

View this post on Instagram

Άλλη μια φωτο στα πλαίσια φωτογράφισης της Αλίκης για το περιοδικό "Επιλογές" της Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 1984 όπου διαφημίζει κοσμήματα και ρούχα γνωστών καταστημάτων της συμπρωτεύουσας.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 9, 2020 at 3:55pm PDT

View this post on Instagram

Η Αλίκη το 1966 στην παραλία του Σχοινιά σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες κιν/φικές της επιτυχίες.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 14, 2020 at 4:24am PDT

Η σπάνια φωτογραφία

Αυτή τη φορά στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλλάκη να ποζάρει παρέα με την Ζωή Λάσκαρη και την Σμαρούλα Γιούλη στο προσωπικό της ησυχαστήριο, το εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο, τον Αύγουστο του 1982.

«Η Αλίκη με την Ζωή Λάσκαρη και την Σμαρούλα Γιούλη στο εξοχικό της στον Θεολόγο τον Αύγουστο του 1982. Στην παρέα τους εκείνο το καλοκαίρι είναι και ο σύζυγος της Σμαρούλας και θεατρικός παραγωγός Βαγγέλης Λειβαδάς, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Βλάσης Μπονάτσος» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Δείτε παρακάτω τις σπάνιες φωτογραφίες:

View this post on Instagram

Η Αλίκη με την Ζωή Λάσκαρη και την Σμαρούλα Γιούλη στο εξοχικό της στον Θεολόγο τον Αύγουστο του 1982. Στην παρέα τους εκείνο το καλοκαίρι είναι και ο σύζυγος της Σμαρούλας και θεατρικός παραγωγός Βαγγέλης Λειβαδάς, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Βλάσης Μπονάτσος.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Jun 15, 2020 at 4:21pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα