Ακραίες αναρτήσεις από υποψήφια του ΚΙΝΑΛ

13:36 28/6/2019 - Πηγή: In.gr

Αίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της υποψήφιας βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική Αναστασίας (Σάσας) Ευτατόγλου που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των Social Media.

 Η υποψήφια βουλευτής έχει «μοιραστεί» με τους φίλους της στο Facebook αναρτήσεις μίσους για τον Γιάννη Μπουτάρη, φωτογραφίες με τον Κολοκοτρώνη στη Βουλή, καλέσματα για μποϊκοτάζ στα Σκόπια
«για να πεινάσουν οι Σλάβοι», αλλά και μηνύματα για να βοηθηθούν τα εγκαταλελειμμένα βρέφη «με ένα κλικ».στη βουλή εκτός από αναφορές στους «Έλληνες στρατιωτικούς που πρέπει να εξεγερθούν» καθώς «ο λαός είναι μαζί τους για να κάνει το ιερό καθήκον απέναντι στην Πατρίδα», έχει γράψει και για την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Η ανάρτηση της κ. Ευτατόγλου είχε γίνει για τη σύνταξη που λαμβάνει η Φώφη Γεννηματά, πράγμα που δεν ισχύει.Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, η κ. Ευτατόγλου είχει «ανεβάσει» στο παρελθόν και άλλες αναρτήσεις, πολύ πιο ακραίες, μέχρι και φιλοχρυσαυγίτικες. Στις αναρτήσεις αυτές η κ. Αυτατόγλου φαίνεται να καλεί τους στρατιωτικούς σε «εξέγερση» και υπερασπίζεται τη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα, με τις ίδιες πληροφορίες η υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής έχει επιτεθεί στην ίδια τη Φώφη Γεννηματά για το θέμα της σύνταξής της, ένα θέμα το οποίο ανακινούσαν ακροδεξιά sites. Ωστόσο, οι εν λόγω αναρτήσεις δεν φαίνονται στο προφίλ της κ. Αυτατόγλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα