Ακούρευτοι και κουρεμένοι υπουργοί

16:18 29/4/2020 - Πηγή: In.gr

Ήταν ίσως το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε με τηλεδιάσκεψη και ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πάντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την μη διασπορά του κορωνοιού. Το θέμα όμως που έκλεψε την παράσταση στο τελευταίο αυτό εξ αποστάσεως Υπουργικό Συμβούλιο  δεν ήταν άλλο από την… κόμη ορισμένων υπουργών.

Για παράδειγμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μακης Βοριδης εμφανίστηκε, όπως παρατήρησαν οι συνάδελφοί του με… χαίτη. Και πολύ του άρεσε (φάνηκε άλλωστε στο πρόσωπό του) όταν πλειάδα υπουργών τον χαρακτήρισε

λόγω μακριάς κόμης ως… «αριστερό διανοούμενο».

Ο πιο φρεσκοκουρεμμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ξέρετε γιατί; Επειδή έχει τα… μέσα. Στο υπουργείο Άμυνας εδώ και χρόνια υπάρχει στρατιωτικός κουρέας και ένα κουρείο, στο δώμα του ΓΕΕΘΑ, παλαιάς κοπής (με κολόνιες, ζεστές  πετσέτες και ξυράφια)που έχει μάλιστα και μια ταμπέλα απ έξω που γράφει «κουρείο ανωτάτων». Αυτό το «ανωτάτων», σημαίνει ανώτατων αξιωματικών, αλλά σε περιόδους κρίσεις μπορεί ο στρατιωτικός κουρέας να κουρέψει και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας έκανε, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου και μια προσφορά προς τους συναδέλφους του υπουργούς, λέγοντάς τους ότι εάν το θελήσουν προθύμως μπορεί να τους στείλει τον στρατιωτικό μπαρμπέρη στα υπουργεία τους για ένα περιποιημένο… haircut.

Υπήρξε τέλος και μια μικρή κοντρίτσα για τον συντελεστή δόμησης στο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, αλλά το θέμα λύθηκε γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα