Άγιαξ όπως Φέγενορντ

14:32 22/7/2019 - Πηγή: In.gr

Να που το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ αποκτά ενδιαφέρον και για… άλλους. Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Αίαντα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κάτι που σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς θα είναι σήμερα καρφωμένοι

στις 20:00 στο Novasports 1 για να παρακολουθήσουν τον προσεχή αντίπαλό τους να αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα του Δώνη.

Και ο Δώνης θα κάνει το χατίρι στον Φερέιρα να παρατάξει, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, την ενδεκάδα των… θεωρητικά βασικών. Όπως έκανε και απέναντι στη Φέγενορντ. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, στο μυαλό του είναι ακριβώς η ίδια ενδεκάδα με εκείνη που παρατάχθηκε στο φιλικό του Ντε Κάιπ απέναντι στη Φέγενορντ.

Σε σχήμα 4-3-3, ο Διούδης στο τέρμα, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας και Ινσούα στην άμυνα, ο Κουρμπέλης αμυντικός μέσος, με Δώνη και Μπουζούκη μπροστά του ως εσωτερικούς και οι Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Μακέντα στην επίθεση.

Αυτή αναμένεται να είναι η ενδεκά απόψε, ενώ θα περιμένουμε να δούμε περισσότερη ώρα τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα