Αυτές προκρίθηκαν στους «8», την Παρασκευή η κλήρωση

11:18 14/3/2019 - Πηγή: In.gr

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League πανηγύρισαν το βράδυ της Τετάρτης οι Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, με τους Καταλανούς να διαλύουν την Λυόν στο Καμπ Νου με 5-1 και τους Βρετανούς να κερδίζουν την Μπάγερν στο Μόναχο με 3-1.

Οι δύο ομάδες σφράγισαν τα εισιτήριά τους για την τελική 8άδα της διοργάνωσης, στην οποία βρίσκονται ακόμα οι Αγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Τότεναμ και Πόρτο.

Συγκεκριμένα, ο Αγιαξ απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουνάιτεντ

την Παρί Σεν Ζερμέν, η Σίτι την Σάλκε, η Γιουβέντους την Ατλέτικο, η Τότεναμ την Ντόρτμουντ και η Πόρτο τη Ρόμα. Οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά θα μπουν στην κληρωτίδα και θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια. H κλήρωση θα πραγματοποιεί την Παρασκευή στην Νιόν, χωρίς να υπάρχουν πλέον περιορισμοί για τα ζευγάρια που θα προκύψουν.

Τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 9 και 10 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μία βδομάδα αργότερα (16-17/4). Εκτός από τα ζευγάρια των προημιτελικών, στην κλήρωση θα γίνουν γνωστά και τα «σταυρώματα» των ημιτελικών, αλλά και του μεγάλου τελικού. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν το διήμερο 30/4 και 1/1, ενώ οι επαναληπτικοί στις 7 και 8 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8»: Αγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Τότεναμ, Πόρτο, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα