ΑΕΚ: Αναμένοντας τον Χουλτ από μέρα σε μέρα

20:40 10/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του είναι αυτή που κοστίζει περισσότερο. Ο Νίκλας Χουλτ από την στιγμή που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους Κρητικούς (βγήκε στο 13’ και η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0) και τα επόμενα τέσσερα πρωταθλήματος και την ρεβάνς με τον Ατρόμητο.

Τι έκανε η ΑΕΚ σε αυτά; Αν εξαιρέσουμε το άνετο 3-0

επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο, σε όλα τα υπόλοιπα είχε προβλήματα. «Βαριά» ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό, δύσκολη νίκη με 2-1 επί του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, ακολούθησε η ήττα με κακή εμφάνιση στο Χαριλάου επί του Αρη με 2-0 και χθες στο ΟΑΚΑ το 0-0 με τον ΠΑΟ σε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του έχει κατατάξει τον Σουηδό στην ίσως πιο σημαντική απώλεια, καθώς λείπει ήδη και ο Ελντερ Λόπες, ενώ ο Μπακάκης έχει… μπουκώσει παίζοντας ασταμάτητα, σε θέση που δεν είναι η φυσική του και μάλιστα με τραυματισμό.

Μέχρι να πάθει την θλάση ο Χουλτ είχε 30 ματς και πάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά, με πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβρη έπαιζε ασταμάτητα και η επιβάρυνση του έφερε και τον τραυματισμό. Κάτι που η ΑΕΚ αποφάσισε να μην καλύψει με ενίσχυση στην θέση του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ούτε προωθήθηκε ο νεαρός Γιώργος Γιαννούτσος που είναι αριστερό μπακ.

Τις επόμενες ημέρες ο Σουηδός θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις. Στόχος είναι πριν τα ματς με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Πως θα γίνει αυτό; Δηλαδή, είτε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή αν είναι έτοιμος, είτε στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αρα στα κρίσιμα ματς ο Χουλτ θα είναι στη διάθεση του Μανόλο και θα του λύσει ένα σημαντικό ζήτημα για να καταφέρει να παίξει το 3-5-2 που απαιτεί φουλ μπακ και η ΑΕΚ αριστερά δεν το… είχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα