ΑΕΚ : «Μπαίνει» από εβδομάδα στις προπονήσεις ο Γαλανόπουλος

23:41 6/10/2020 - Πηγή: In.gr

Ήταν 18 Δεκεμβρίου του 2019, όταν ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μετά το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Έλληνας μέσος παρέμεινε στα πιτς, καθώς ταλαιπωρούνταν μετά και την επέμβαση στον χόνδρο.

Πλέον, έχει περάσει πολύς καιρός και ο μέσος της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή. Ο «Γαλανό» έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και από εβδομάδα, αναμένεται

να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Θα αφήσει πίσω του τα ατομικά προγράμματα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Άλλωστε, ο Μάσιμο Καρέρα τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τους αγώνες του Europa League, με τον Ιταλό να υπολογίζει τον Γαλανόπουλο και να ποντάρει πολλά πάνω του. Με την επιστροφή του, η ΑΕΚ αποκτά ακόμη μια λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από την άλλη, ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και από αυτό το μέτωπο τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά και θετικά. Ο Πολωνός χαφ παραμένει εκτός μετά την επέμβαση καθαρισμού στον αχίλλειο τένοντα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει πιο γρήγορα και από το χρονοδιάγραμμα.

Η αποθεραπεία του εξελίσσεται πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνο για να είναι 100% έτοιμος, ώστε να τεθεί και στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα