«Αχ αυτός ο… βλαξ συνεργάτης μου»

13:53 17/8/2019 - Πηγή: In.gr

«Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει, εγώ δεν αστειεύομαι» έλεγε  και ξανάλεγε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Το φυσούσε, όπως λέει ο σοφός λαός, και δεν κρύωνε, και ξέρετε γιατί πάει ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ να σκάσει από το κακό του; Επειδή ένας συνεργάτης του (τον οποίο αποκαλεί… «βλάκα») χωρίς να τον ρωτήσει ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή… ευχαριστήριο προς το Λιμενικό Σώμα διότι τον μετέφερε από την Τήνο στη Μύκονο με οκτώ μποφόρ.

Εάν

ο συνεργάτης του υπουργού δεν έπαιρνε αυτή την πρωτοβουλία, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τότε ίσως κανείς δεν θα είχε αντιληφθεί ότι ο κ. Κεδίκογλου πήρε ένα σκάφος του Λιμενικού και πήγε στη Μύκονο για να βρει αεροπλάνο να έρθει Αθήνα και από Αθήνα οδικώς στην Εύβοια.

Από την άλλη, όπως έλεγε ο κ. Κεδίκογλου, εάν δεν πήγαινε στη Μύκονο για να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα και από εκεί στα Ψαχνά, τότε οι ψηφοφόροι του θα τον παρεξηγούσαν γιατί θα έλεγαν ότι «εδώ καίγεται ο τόπος κι αυτός διακοπάρει στην Τήνο».

Αλλά για ποιον λόγο ήταν στην Τήνο; Πήγε, μου είπε, για να βαφτίσει το οκτώ μηνών παιδί του και όταν ξέσπασε η φωτιά άφησε γυναίκα και παιδί στην Τήνο για να τρέξει στη φωτιά. Πλοίο δεν έβρισκε και παρακάλεσε τον λιμενάρχη να τον βοηθήσει, να τον «πετάξει» δηλαδή έως τη Μύκονο για να πάρει το αεροπλάνο.

Και το Λιμενικό βλέποντας κοτζάμ βουλευτή να του ζητεί μια κούρσα έως τη Μύκονο, παρά τα 8 μποφόρ που υπήρχαν εκείνη την ώρα και το απαγορευτικό για όλα τα σκάφη, δεν του χάλασε το χατίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα