Α. Ελεφάντη στο One Channel: Ο Πολάκης έκανε δουλειά, όμως τα ΜΜΕ δεν κοιτούν την ουσία

17:43 27/6/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη. Μεταξύ άλλων, η κ. Ελεφάντη διευκρίνισε πως «μια μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν έχει ενημερωθεί για αυτά που έχουν γίνει» και συμπλήρωσε ότι «τώρα το στοίχημα είναι να προσπαθήσουμε με απλά και κατανοητά λόγια να εξηγήσουμε αυτά που έχουν γίνει».

Αναφερόμενος στο προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «θεωρώ υπάρχουν κρυφές πτυχές. Προφανώς προεκλογικά προσπαθούν αν ωραιοποιήσουν μια

κατάσταση που εγώ φοβάμαι ότι εφόσον κερδίσουν τις εκλογές, το κλίμα θα είναι εξαιρετικά δυσμενές για τον ελληνικό λαό».

Μιλώντας για τα λάθη της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «τον πρώτο χρόνο υπήρξαμε πολύ συναισθηματικοί, και ο συναισθηματισμός κάποιες φορές έχει υπερβολές. Δεν ήταν όμως πάνω στη βάση της ανωριμότητας, αλλά της αυταπάτης και της έλλειψης κυβερνητικής εμπειρίας».

Επίσης, είπε πως «σαφέστατα κάποιες συμπεριφορές ενόχλησαν» ωστόσο μιλώντας συγκεκριμένα για τον Παύλο Πολάκη εξέφρασε την άποψή της πως «έχει κάνει δουλειά. Όμως με την επιμονή κάποιων Μέσων μένουμε στο περιτύλιγμα και όχι την ουσία».

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα