WC για αρχιτέκτονες

10:13 7/12/2018 - Πηγή: In.gr

Το Gyva Grafika, ένα δημιουργικό στούντιο σχεδίασης και διακόσμησης από τη Λιθουανία, έχει αναβαθμίσει τέλεια τους τοίχους μιας παλιάς τουαλέτας, φέρνοντας το εξωτερικό στο εσωτερικό.

Ζητήθηκε από ένα εστιατόριο που ονομάζεται Galeria Urbana να ανακαινίσει το παλιό μπάνιο τους χωρίς να αλλάξει τα πλακάκια. Έτσι, οι καλλιτέχνες φωτογράφισαν μια γειτονιά στο Kaunas, που μεγάλωσαν και τύπωσαν κάποια αυτοκόλλητα. Το αποτέλεσμα:μια ασυνήθιστη διαδραστική εμπειρία που δεν έχετε ξαναδεί.

«Η Λιθουανία συχνά παραμελεί τους δημόσιους χώρους της», δήλωσαν οι

υπεύθυνοι. «Πολλοί άνθρωποι ζουν στα καθαρότερα διαμερίσματα, αλλά μόλις βγούν έξω από εκεί η κατάσταση αλλάζει τελείως. Τα κλιμακοστάσια, τα ναυπηγεία και άλλοι δημόσιοι χώροι συνήθως εγκαταλείπονται και αγνοούνται. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να εξισορροπήσουμε αυτό το καθημερινό περιβάλλον και να εισάγουμε το εξωτερικό στο εσωτερικό. Έτσι γεννήθηκε το «WC για αρχιτέκτονες ».

Μετά την επιτυχία του έργου, η Gyva Grafika αποφάσισε τώρα να πουλήσει πλακάκια ακριβώς όπως αυτά. Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα