VW T-Roc Cabrio 2020: Aσκήσεις εξωστρέφειας

16:45 19/3/2019 - Πηγή: In.gr

Φωτογραφίες: Αutomedia

Μετά την πρεμιέρα της σπορ προδιαγραφών παραλλαγής του T-Roc με τα διακριτικά R, στην έκθεση της Γενεύης, o φωτογραφικός φακός συνέλαβε για ακόμα μια φορά την ανοιχτή έκδοση του T-Roc η οποία θα προστεθεί σύντομα στην ολοένα διευρυνόμενη γκάμα του δεύτερου κατά σειρά μικρότερου SUV της VW.

Εκτός από ακόμα μία προσθήκη στην γκάμα του T-Roc, η cabrio έκδοση θα εξασφαλίσει στην VW τον τίτλο του δεύτερου κατασκευαστή μετά την Land Rover

που επιχειρεί να συνδυάσει τις ιδιότητες ενός SUV με υφασμάτινη οροφή – εξαιρουμένου του Jeep Wrangler το οποίο αποτελεί κατηγορία από μόνο του.

Όπως και να έχει, η ευάριθμη ελίτ των οχημάτων που συνδυάζουν το SUV αμάξωμα με την απουσία σταθερής μεταλλικής οροφής είναι αναντίρρητα εξαιρετικά μικρή όπως εξίσου δεδομένο είναι ότι θα αποκτήσει σύντομα και ένα νέο μέλος υπό την μορφή του VW T-Roc Cabrio.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, ακολουθώντας μια πιο lifestyle προοπτική, το T-Roc Cabrio θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με δίθυρο αμάξωμα ενώ, προκειμένου να αποφύγει την σημαντική αύξηση του βάρους της κατασκευής η VW προέκρινε τη λύση μιας υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής, έναντι της μεταλλικής.

Τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου αναμένεται να συμπληρώσουν μια σειρά εξοπλιστικών στοιχείων που θα άπτονται του ανοιχτού χαρακτήρα του και θα υπογραμμίζουν την πιο lifestyle τοποθέτησή του έναντι των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του γερμανικού SUV.

Από πλευράς χρονοδιαγράμματος, η VW έχει ήδη πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου το εργοστάσιο του Osnabruck να υποδεχθεί την παραγωγή της νέας ανοιχτής εκδοχής του T-Roc η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα