VW Caddy 2020: Σε νέα εποχή

19:38 3/12/2019 - Πηγή: In.gr

Φωτογραφίες: Automedia

Το VW Caddy εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης τον περασμένο Απρίλιο, με άφθονο καμουφλάζ το οποίο δεν άφηνε να διαφανεί το ελάχιστο από τη σιλουέτα του.

Πλέον το ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο της VW επιστρέφει στα πεδία δοκιμών με φόντο τα χιονισμένα τοπία του ευρωπαϊκού βορρά , αποκαλύπτοντας ορισμένα στοιχεία από την ομολογουμένως ανανεωμένη εμφάνισή του.

Στην όψη του ξεχωρίζει ένα σετ

κομψότερων φωτιστικών σωμάτων καθώς και ένας νέος και πιο ανάγλυφα σχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας.

Πίσω, επικρατεί η αισθητική που περιμένει κανείς από την VW στην κατηγορία. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια εντοπίζεται και ένας επιπλέον αισθητήρας στην απόληξη της εξάτμισης ο οποίος προφανώς χρησιμεύει για κάποια μέτρηση.

Προς το παρόν τα στοιχεία του αφορούν την αθέατη πλευρά του, δεν έχουν γίνει γνωστά επισήμως. Παρ΄όλα αυτά το νέο Caddy αναμένεται να αξιοποιήσει την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου VW, MQB η οποία αναμένεται να επιτρέψει μια αποδοτικότερη διάταξη η οποία θα έχει θετική επίδραση στην ευρυχωρία του εσωτερικού και κατ΄επέκταση στις μεταφορικές δυνατότητες του γερμανικού μοντέλου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες εκδόσεις, το νέο Caddy αναμένεται να διατεθεί σε τουλάχιστον δύο εκδοχές σε ό,τι αφορά το μήκος του. Η δε έκδοση με το μεγαλύτερο μεταξόνιο και μέγεθος στην επιβατική παραλλαγή της δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αντικαταστήσει το VW Sharan.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Caddy θα αντλήσει από το πλούσιο οπλοστάσιο βενζίνης και diesel του γερμανικού ομίλου χωρίς να αποκλείεται να εντάξει στην γκάμα του και ήπιες υβριδικές εκδόσεις όπως επιβάλλουν οι τελευταίες εξελίξεις σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα