«Support Small Business» : Το νέο εικονίδιο του Instagram για τις μικρές επιχειρήσεις

10:11 25/5/2020 - Πηγή: In.gr

Στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων που έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την πανδημία του κοροναϊού, στέκεται το Instagram.

Τι έκανε; Μας σύστησε ένα νέο  sticker που ονομάζεται Support Small Business, που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ανεβάσει μια εικόνα από κάποιο μαγαζί στα stories του και να κάνει mention την επιχείρηση.

Πατώντας επάνω του, θα μπορούμε να δούμε ποιοι άλλοι το έχουν κάνει, ώστε να δημιουργηθεί  ένα δίκτυο υποστήριξης.

«Ανακοινώνουμε νέους τρόπους με τους οποίους

ο κόσμος μπορεί να τις ανακαλύψει και να σταθεί στο πλευρό τους, μαζί με περισσότερα εργαλεία ώστε οι επιχειρήσεις να παραμένουν σε επαφή με τους πελάτες τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Adam Mosseri, head του Instagram, σε σχετική ανάρτηση αναφέρει : «Σήμερα, ανακοινώνουμε το λανσάρισμα του sticker Support Small Business στα stories για να μπορείτε να στηρίξετε τις αγαπημένες σας μικρές επιχειρήσεις. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολο το να στηρίζουμε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις τώρα»

View this post on Instagram

Today we’re launching a “Support Small Business” sticker in Stories so you can shout out your favorite small biz. Use it and your photo or video will be added to a shared story where friends can see which businesses you love. We want to make it as easy as possible to support amazing small businesses right now.

A post shared by Adam Mosseri (@mosseri) on May 11, 2020 at 9:38am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα