Shopping νέας γενιάς : Ξεναγούμαστε στο νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα INTERSPORT

13:41 22/6/2020 - Πηγή: In.gr

Στον αριθμό 46 του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας, στην Ερμού, πλέον δεσπόζει το νέο flagship κατάστημα της INTERSPORT. Ξεναγηθήκαμε στα 2.400 τ.μ. του επιβλητικού κτιρίου και συναντήσαμε μια τεράστια ποικιλία σε αθλητικά είδη, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Με μίνιμαλ αισθητική και διακριτή ταξινόμηση των προϊόντων βάσει του είδους τους, το μεγαλύτερο κατάστημα της INTERSPORT

στην Ελλάδα μας καλεί να γνωρίσουμε τη digital εμπειρία shopping στην πιο αρμονική της αλληλεπίδραση με την πρόσωπο με πρόσωπο εξυπηρέτηση. Μέσα από ήχους και εμπειρίες, κάθε επισκέπτης έρχεται σε επαφή όχι μόνο με τα είδη που θα καλύψουν τις ανάγκες του, αλλά και με τον παλμό του κάθε αθλήματος.

Οι λάτρεις του e-shopping είναι βέβαιο πως θα ξαφνιαστούν ευχάριστα από τις νέες δυνατότητες που τους ανοίγουν οι δύο καινοτόμες λειτουργίες παραλαβής από το κατάστημα. Η υπηρεσία «Digital Locker» μας επιτρέπει να αυτοεξυπηρετηθούμε, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που μας αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής μας παραγγελίας, εξαφανίζοντας τους χρόνους αναμονής. Από την άλλη πλευρά, μέσω του «Click and Collect Service Bar», είμαστε σε θέση να παραλάβουμε και να εξοφλήσουμε την παραγγελία μας απ’ ευθείας στο κατάστημα.

Μέσα από το «E-shop Kiosk» μπορούμε να προχωρήσουμε σε ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του καταστήματος των ειδών και των μεγεθών που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή.

Προχωρώντας από όροφο σε όροφο, βρισκόμαστε μπροστά σε μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Εμείς, ξεχωρίσαμε την γνωστή πλέον τεχνολογία Footscan που εντοπίζει με ψηφιακά μέσα τις ακριβείς μας ανάγκες σε παπούτσια για τρέξιμο, βάσει των ξεχωριστών χαρακτηριστικών του πέλματός μας, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα καταλήξουμε με λάθος υποδήματα – συνεπώς και τραυματισμούς.

Παράλληλα, ο τοίχος των παπουτσιών μπορεί να μην έχει… αυτιά, έχει όμως την δυνατότητα να μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των προϊόντων, μέσω digital monitors. Σε περίπτωση που εξακολουθούμε να δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών, και ενώ το κινητό μας φορτίζει σε κάποιο από τα «Recharging Stations», μπορούμε να απευθυνθούμε στο εξειδικευμένο προσωπικό της INTERSPORT που είναι εκεί για να μας εξυπηρετήσει, με τη βοήθεια και των personal digital tablets που εντοπίζουν το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

Κάθε επίπεδο του καταστήματος κρύβει και τις δικές του εκπλήξεις, αφού είναι αφιερωμένο σε ένα ειδικό κοινό. Συνδετικός τους κρίκος η πλούσια ποικιλία από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands σε ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ και wearables.

Στο ισόγειο, συναντήσαμε τον ανδρικό εξοπλισμό Running και Sport style. Ανεβαίνοντας στον πρώτο, φτάσαμε σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις γυναίκες και εντυπωσιαστήκαμε από τις πλούσιες συλλογές Running, Fitness και Sport style μόνο για εκείνη.

Το πολύχρωμο παιδικό τμήμα, επίσης στον πρώτο όροφο, δεν ξεχωρίζει μόνο για την μεγάλη ποικιλία του σε προϊόντα, αλλά και για τον πρωτοποριακό digital παιδότοπο «Touch Play Area». Εκεί, οι μικροί επισκέπτες μπορούν και να αντιπαραβάλλουν το ύψος τους και το μέγεθος του παπουτσιού τους με εκείνα των αγαπημένων τους αθλητικών ηρώων.

Τέλος, φτάνοντας στον δεύτερο όροφο, βρεθήκαμε μπροστά στον αποκλειστικό χώρο για εξοπλισμό ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και της κατηγορίας Outdoor. Οι πιο περιπετειώδεις ανάμεσά μας, μπόρεσαν να δοκιμάσουν ορειβατικά παπούτσια σε πραγματικές συνθήκες εδάφους χάρη στο «Mountain Simulation», αλλά και τεχνικά μπουφάν σε συνθήκες ψύχους μέσω του «Cold Chamber».

Και όσοι από εμάς όχι απλώς δεν ονειρεύονται βουνά, αλλά θέλουν να μετατρέψουν τον χώρο τους σε γυμναστήριο, είναι βέβαιο ότι θα βρουν τα όργανα γυμναστικής που χρειάζονται στο τμήμα «Home Gym».

Στους ιδιαίτερους καιρούς που ζούμε, το νέο flagship κατάστημα INTERSPORT εφαρμόζει μια σειρά από αυστηρότατα μέτρα υγιεινής για να εξασφαλίσει την ασφάλειά μας. Μεταξύ άλλων, εκτός από τα αντισηπτικά που μπορούμε να βρούμε σε διάφορα σημεία του καταστήματος, αλλά και στα δοκιμαστήρια, κάθε ρούχο που δοκιμάζεται και δεν αγοράζεται, απολυμαίνεται και αποσύρεται από τη διάθεση για 24 ώρες.

#IntersportErmou. The Heart of Sport.
Keywords
Τυχαία Θέματα