Porsche Taycan Cross Turismo 2021: Ηλεκτροκίνηση στην… πράξη

14:39 22/6/2020 - Πηγή: In.gr

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα έχει ήδη επιβεβαιώσει την άφιξη της νέας πρακτικότερης έκδοσης αμαξώματος της ηλεκτροκίνητης Taycan η οποία εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται στα τέλη της χρονιά.

Μέχρι τότε η Taycan Cross Turismo προσφέρει για μια ακόμα φορά τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό, δίνοντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησης των σχεδιαστικών –και όχι μόνο- χαρακτηριστικών της.

Οι μηχανικοί της Porsche

έχουν αφήσει σε κοινή θέα την πλειονότητα των επιμέρους τμημάτων του αμαξώματος με δεδομένο ότι η Cross Turismo θα υιοθετήσει την ίδια σχεδίαση και αισθητική με την μέχρι σήμερα γνωστή Taycan, περιορίζοντας το καμουφλάζ στο πίσω τμήμα και στα εκεί φωτιστικά σώματα τα οποία δείχνουν να διαφέρουν σε σχέση με αυτά της τετράθυρης έκδοσης.

Φυσικά, εκτός από τα φώτα, οι νέες πιο πρακτικές προδιαγραφές του αμαξώματος έχουν συμπαρασύρει επίσης τόσο την χάραξη της οροφής προς το τέλος της όσο και την σχεδίαση της θύρας αποσκευών που υπακούει στις εργονομικές επιταγές ενός SW.

Παρ΄όλα αυτά δεδομένο είναι ότι η Cross Turismo θα έχει περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές με την τετράθυρη Taycan με κυρίαρχη φυσικά την κοινή αρχιτεκτονική η οποία αναμένεται να της επιτρέπει την φιλοξενία ηλεκτρικών μοτέρ απόδοσης από 530 έως και 761 ίππους και μπαταριών ιόντων λιθίου με αυτονομία από 320 έως 462 χλμ. αναλόγως την έκδοση.

Η πρεμιέρα της, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση για τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό της Porsche για το 2019, τον περασμένο Μάρτιο η Taycan Cross Turismo θα παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η Porsche δεν θα περιοριστεί μόνο στις τετράθυρες και SW εκδόσεις για την Taycan με στελέχη της να διαμηνύουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια η οποία προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πλην των διαφορετικών εκδόσεων της Taycan, η ηλεκτρική συνέχεια στην γκάμα της Porsche αναμένεται να δοθεί με μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της Macan η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το β’ εξάμηνο του 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Porsche Taycan Cross Turismo 2021, Ηλεκτροκίνηση …,Porsche Taycan Cross Turismo 2021, ilektrokinisi …