Opel Insignia 2020: Σε νέα εποχή

14:09 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

Φωτογραφίες: Automedia

Έχοντας ήδη καταγράψει τα πρώτα της κέρδη σε διάστημα 20ετίας, υπό τη νέα της στέγη, ως μέλος του ομίλου PSA, η Opel ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη «μεταμόρφωσή» στην ιστορία της, μια διαδικασία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα γενιά του Corsa η οποία και αναμένεται από τα τέλη του 2019, έχοντας ως αφετηρία μια νέα

αρχιτεκτονική με γαλλική σφραγίδα και αναμένεται να εξακολουθήσει με την ανανεωμένη εκδοχή του Insignia.

Eπί του παρόντος, το μοντέλο που αποτελεί την ναυαρχίδα της Opel εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης στην Grand Sport παραλλαγή του η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κρύβοντας καλά τα μυστικά που αφορούν την σχεδιαστική εξέλιξη του μοντέλου.

Παρ΄όλα αυτά όπως είναι ήδη γνωστό, το Insignia θα υιοθετήσει μια ανασχεδιασμένη γρίλια στα πρότυπα των υπόλοιπων νεότερων Opel, η οποία θα πλαισιωθεί από πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα με διαφορετικά γραφικά και τεχνολογία LED για τις ακριβότερες εξοπλιστικές εκδόσεις. Αναλόγως αναβαθμισμένο προδιαγράφεται και το πίσω τμήμα το οποίο θα περιοριστεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις προκειμένου να δώσει το στίγμα της ανανέωσης.

Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές που θα συντελεστούν στην αθέατη πλευρά του όπου αναμένεται να βρεθεί μια ριζικά αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων η οποία θα καταστήσει το Insignia αποδοτικότερο αλλά και ισχυρότερο.

Φυσικά, όλοι οι νέοι κινητήρες θα είναι συμβατοί με τα νέα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα Euro 6d Temp ενώ την αναβαθμισμένη γκάμα θα πλαισιώσουν και νέα κιβώτια δια χειρός ομίλου PSA τα οποία και θα αντικαταστήσουν τα συστήματα μετάδοσης της GM με τα οποία εφοδιάζεται το Insignia σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα