Nissan X-Trail: Η περιπέτεια έχει δύναμη!

12:34 12/7/2019 - Πηγή: In.gr

Το δημοφιλέστερο SUV στον κόσμο οφείλει την επιτυχία του στον τρόπο που συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του. Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας αξιοποιώντας το πλήθος των εξοπλιστικών στοιχείων, την έκδοση που επιθυμείτε με κίνηση σε 2 ή σε 4 τροχούς, μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, 5 ή 7 θέσεις στον θάλαμο επιβατών και τις τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility που κάνουν τις μετακινήσεις σας ασφαλέστερες όσο ποτέ.

Παράλληλα οι νέοι κινητήρες του X-Trail

κάνουν τις οικογενειακές περιπέτειες απολαυστικότερες και πιο οικονομικές, καθώς πρόκειται για δύο μηχανικά σύνολα που εμφανίζουν υψηλή απόδοση, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Ταυτόχρονα εξασφαλίζουν οδηγική αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από τον τύπο καυσίμου που θα επιλέξετε. Ο νέος κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων αποδίδει 160 ίππους και 270 Nm ροπής ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, προσφέροντας άμεσες αλλαγές ταχυτήτων και μια έντονα σπορτίφ οδηγική εμπειρία, παράλληλα με την ομαλή και εκλεπτυσμένη αίσθηση στο δρόμο.

Η ιδανική συνύπαρξη κινητήρα-κιβωτίου ταχυτήτων είναι εμφανέστερη στα μεγέθη των επιδόσεων και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του X-Trail 1.3 DCT 2WD,  με κατανάλωση καυσίμου 5,7 – 5,9 λίτρα / 100 χλμ. εκτός πόλης και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 145 – 149 γραμμ. / χλμ.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και του κινητήρα diesel 1,7 λίτρων που εξοπλίζει τόσο τις δικίνητες (2WD) όσο και τις τετρακίνητες (4WD) εκδόσεις του X-Trail, αποδίδοντας και στις δύο περιπτώσεις 150 ίππους και 340 Nm ροπής. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, θα βιώσετε την εμπειρία αλλαγών ταχυτήτων με ένα από τα καλύτερα χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσεων στον κόσμο. Η ακρίβειά του θα σας μεταδώσει την αυθεντική χαρά της οδήγησης, «βγάζοντας» στο δρόμο όλη την ισχύ που θα χρειαστείτε για να προσπεράσετε παντού με ασφάλεια, να κινηθείτε σε off-road διαδρομές και να τραβήξετε το σκάφος ή ότι άλλο χρειάζεστε. Με κατανάλωση από 4,8 λίτρα / 100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 137 γραμμ. / χλμ. το X-Trail είναι και στον τομέα των κινητήρων σημείο αναφοράς παγκοσμίως καθώς αυτοί εναρμονίζονται με τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro6d-Temp, αποδεικνύοντας στην πράξη την κορυφαία τεχνογνωσία των μηχανικών της Nissan.

Ανακαλύψτε το Nissan X-Trail εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα