J Balvin : θα δώσει συναυλία εικονικής πραγματικότητας την βραδιά του Halloween

23:21 26/10/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής και παγκόσμιος πρέσβης της reggaeton και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Latin GRAMMY θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Fortnitemares» στο video game και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά στο Afterlife Party το νέο τραγούδι του με τίτλο «La Luz», συνεργασία με τον τραγουδιστή Sech από τον Παναμά.

dir="ltr" lang="en">One of the World’s most popular Latin artists in @JBALVIN who was repping FaZe Clan last week has now announced his headline for an upcoming Fortnite concert. Welcome brother. pic.twitter.com/I8OPtBTkOZ

— Jake Lucky (@JakeSucky) October 21, 2020

Το σόου θα μεταδοθεί στο mode «party royale» του Fortnite.

Η συναυλία του Balvin, η οποία θα προ-εγγραφεί στο στούντιο των Epic Games στο Λος Άντζελες, θα είναι η πρώτη του είδους για το Fortnite, καθώς θα γυριστεί με τεχνολογία εκτεταμένης πραγματικότητας (XR).

He was a few hundred years early to the party

All Party Trooper owners who attend the Afterlife Party on Friday, October 31 will unlock the exclusive @JBALVIN style! pic.twitter.com/bGe0HpYcbK

— Fortnite (@FortniteGame) October 21, 2020

«Είμαι ευγνώμων που είμαι ο πρώτος Ισπανόφωνος καλλιτέχνης που θα είμαι πρώτο όνομα στη φετινή εκδήλωση Fortnitemares» έγραψε ο Balvin σε ανάρτησή του στο Instagram.

Με τις live συναυλίες να ακυρώνονται από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο, το Fortnite, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ,  έχει γίνει ένας σημαντικός προορισμός για μουσικούς καλλιτέχνες που θέλουν να δώσουν συναυλία και να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > In.gr