House of fame : Ποια τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι;

14:10 13/11/2020 - Πηγή: In.gr

Ο ΣΚΑΪ έβγαλε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το νέο του reality που δεν είναι άλλο από μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία!

Ο τίτλος της ελληνικής εκδοχής του «La Academia» είναι «House of Fame» και ήδη το πρώτο teaser καλεί τους επίδοξους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή και να βιώσουν την εμπειρία της τηλεοπτικής μουσικής ακαδημίας.

Δεν θα είναι παρουσιαστής ο Σάκης Ρουβάς

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να είχε διαρρεύσει ότι ο Σάκης Ρουβάς «φλέρταρε» με την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ House

οf fame, όπως όλα δείχνουν όμως δεν θα είναι αυτός ο παρουσιαστής. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση είχε η Τάμτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τάμτα δέχτηκε τέτοια πρόταση. Η τραγουδίστρια είχε δεχτεί στο παρελθόν και πρόταση για το The Voice, πριν φυσικά να το αναλάβει ο Γιώργος Λιανός. Τότε, όμως, η Τάμτα είχε ενδοιασμούς για το αν θα ήταν καλή στην παρουσίαση ενός τέτοιου show και γι’ αυτό είχε αρνηθεί την πρόταση για το The Voice.

Ωστόσο, τώρα που είναι πιο προετοιμασμένη, της έγινε η πρόταση για το House of fame, χωρίς η ίδια να έχει απαντήσει ακόμη για το αν θα αναλάβει τα καθήκοντα παρουσιαστή σε αυτό το project.

Keywords
Τυχαία Θέματα