Europa League: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

19:02 2/8/2019 - Πηγή: In.gr

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζουν χωρίς απώλειες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα για να βρεθούν στη φάση των playoffs, μια ανάσα δηλαδή από τους Ομίλους του Europa League.

Για να τα καταφέρουν, ΑΕΚ, Ατρόμητος και Άρης

θα πρέπει να αποκλείσουν κάποιον από τους νικητές των παρακάτω ζευγαριών όπως προέκυψαν από τον διαχωρισμό που έκανε η UEFA και θα οριστικοποιηθεί στην κλήρωση της Δευτέρας (5/8).

Η ΑΕΚ σε περίπτωση που αποκλείσει την Κράιοβα από τη Ρουμανία, θα αντιμετωπίσει κάποιον από τους νικητές των ακόλουθων ζευγαριών.

Γάνδη (Βέλγιο) – ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)Φέγενορντ (Ολλανδία) – Ντινάμο Τιφλίδας (Γεωργία)Εσπανιόλ (Ισπανία) – Λουκέρνη (Ελβετία)Σπάρτα Πράγας (Τσεχια) – Τράμπζονσπορ (Τουρκία)

Από την άλλη ο Ατρόμητος που πέρασε με καρδιοχτύπι την Ντουνάισκα Στρέντα, θα πρέπει να αποκλείσει την Λέγκια Βαρσοβίας από την Πολωνία για να συναντήσει στα playoffs κάποιον από τους νικητές των ακόλουθων ζευγαριών.

Γκιμαράες (Πορτογαλία) – Βέντσπιλς (Λετονία)Τορίνο (Ιταλία) – Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία)Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) – Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)Μίντιλαντ (Δανία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη απέκλεισαν την ΑΕΛ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα δύο ματς. Αν τα καταφέρουν το ίδιο καλά και κόντρα στη νορβηγική Μόλντε τότε θα βρουν στο διάβα τους για τους Ομίλους του Europa League ένα από τους νικητές των παρακάτω ζευγαριών:

Μπράγκα (Πορτογαλία) – Μπρόντμπι (Δανία)Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) – Βαντούζ (Λιθουανία)Μάλμε (Σουηδία) – Ζρινίσκι Μόσταρ (Βοσνία)Παρτίζαν (Σερβία) – Μαλάτιασπορ (Τουρκία)Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) – Άντβερπ (Βέλγιο)
Keywords
Τυχαία Θέματα