East Med : Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Νετανιάχου για την υπογραφή του αγωγού

13:29 31/12/2019 - Πηγή: In.gr

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

1) Ο Πρωθυπουργός του Κράτους του Ισραήλ, κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα στις 2-4 Ιανουαρίου 2020. #Israel #Greece #Cyprus #EastMed

Israel

in Greece (@IsraelinGreece) December 31, 2019

Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τους οποίος θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

2) θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη με τους οποίους . .

Israel in Greece (@IsraelinGreece) December 31, 2019

Επιπρόσθετα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Νετανιάχου θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκη, και τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Αναστασιάδη, ενώ θα ακολουθήσει η υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας (IGA), Ισραήλ – ΕλλάδαςΚύπρου για τον αγωγό East Med.

Keywords
Τυχαία Θέματα