Corriere dello Sport : «Πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους ο Μανωλάς»

20:34 25/4/2019 - Πηγή: In.gr

Δεδομένη θεωρεί η Corriere dello Sport τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Γιουβέντους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα πληρώσει στη Ρόμα τη ρήτρα ύψους 36 εκατ. ευρώ και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μετακομίσει από την «αιώνια» πόλη στο Τορίνο.

Μάλιστα, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει πως η μεταγραφή γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του μεγάλου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η

Corriere dello Sport προσθέτει πως ο Μανωλάς θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως οι ιταλικές εφημερίδες αποκάλυψαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από την διοίκηση της βέκια σινιόρα την απόκτηση του Έλληνα στόπερ από την Ρόμα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιούβε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μανωλά και θεωρεί πως με την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού μπακ, η Γιουβέντους θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική της γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα