Bentley Flying Spur 2020: Πολυτελώς επιβλητική

19:31 16/5/2019 - Πηγή: In.gr

H βρετανική πολυτελής φίρμα δημοσιοποιεί μια σειρά teasers που κηρύττουν και επισήμως την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την αποκάλυψη της νέας γενιάς της ακριβοθώρητης του τετράθυρου grand touring όπως αρέσκεται να αποκαλεί η Bentley την Flying Spur.

Αν και οι πρώτες αυτές εικόνες δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ιδιαιτέρως διαφωτιστικές σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση η οποία δείχνει να ακολουθεί τις γνώριμες σχεδιαστικές ατραπούς των τυπικών Bentley, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα δανειστεί

πολλά στοιχεία από την αισθητική της Continental GT με την οποία μοιράζεται και την ίδια αρχιτεκτονική.

Η γνωστή επίσης από την Porsche Panamera αρχιτεκτονική MSB πρόκειται λοιπόν σε μια επιμηκυμένη εκδοχή να αποτελέσει τη βάση και για την Flying Spur, φροντίζοντας για την μείωση του συνολικού βάρους αλλά και εισάγοντας στο λεξιλόγιο της την τεχνολογική έννοια της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας στα πρότυπα της Continental GT η οποία αξιοποιεί παράλληλο επικουρικό κύκλωμα 48 Volt.

Aπό το βρετανικό coupe θα προέλθουν επίσης και άλλες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων, οι ενεργές αντιστρεπτικές ράβδοι και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των ενεργών αναρτήσεων, Dynamic Ride.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, εκτός από την προφανή πολυτελή επένδυση, η Flying Spur υπόσχεται και μια πρωτιά αντίστοιχη του status εκκεντρικότητας που αξιώνει καθώς στην πραγματικότητα το υλικό που καλύπτει το εσωτερικό των θυρών είναι τρισδιάστατο δέρμα, όπως το αποκαλεί η Bentley και αποτελεί παγκόσμια πρωτιά καθώς εξελίχθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Crewe. Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει το νέο infotainment σε οθόνη 12,3 ιντσών που υα μπορεί να «κρυφτεί» χάρη στο τριπλής όψεως περιστρεφόμενο αντίστοιχο τμήμα του ταμπλό.

Αναφορικά με τα πιο ουσιώδη τεχνολογικά χαρακτηριστικά της η Flying Spur αναμένεται να αξιοποιήσει τον θηριώδη W12 των 6,0 λίτρων με απόδοση 635 ίππους και 900 Nm ροπής αλλά και τον V8 των 4,0 λίτρων με ισχύ 550 ίππων όπως ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της Continental GT.

Η Flying Spur αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις αρχές του φθινοπώρου, ωστόσο η διαδικτυακή της αποκάλυψη αναμένεται πολύ νωρίτερα, εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα