Bασίλισσα Ελισάβετ : Το δαχτυλίδι που κρύβει το μεγαλύτερο της μυστικό

20:16 6/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος θα γιορτάσουν την 73η επέτειο του γάμου τους τον επόμενο μήνα και στις επτά δεκαετίες από τότε που παντρεύτηκαν, έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα μυστικό που φυλάσσεται πολύ καλά.

View this post on Instagram

Princess Elizabeth married Philip Mountbatten at Westminster Abbey wearing a duchesse satin gown featuring floral

and blossom motifs by Norman Hartnell. With the country still in the shadow of World War II, the fabric was purchased with ration coupons. November 1947. . . .

A post shared by Queen Elizabeth II UK (@queenelizabethiiuk) on May 19, 2020 at 4:58am PDT

Ένα μυστικό που ξέρουν μόνο τρία άτομα: η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο κατασκευαστής του δαχτυλιδιού

#royal Guessing Game (I don’t have the answer) –
Queen Elizabeth II’s wedding ring reportedly has a secret engraving .

HM never takes it off and inside the ring is an inscription. No one knows what it says, other than the engraver, the Queen and her husband. pic.twitter.com/41ySEqUdc3

— Mace (@RoyaleVision) October 5, 2020

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος: Ένα πορτρέτο του δούκα του Εδιμβούργου», η βασιλική εμπειρογνώμονας και βιογράφος Ίγκριντ Σιούαρντ, γράφει: «Τουλάχιστον, ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν είχε να αντιμετωπίσει το κόστος ενός γαμήλιου δαχτυλιδιού, καθώς οι άνθρωποι της Ουαλίας τον προμήθευσαν με ένα ψήγμα από ουαλικό χρυσό, από το οποίο έγινε το δαχτυλίδι. Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν το βγάζει ποτέ και μέσα στο δαχτυλίδι υπάρχει ένα μήνυμα. Κανείς δεν ξέρει τι λέει, εκτός από τον χαράκτη, την βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της».

Προτού κάνει την πρόταση γάμου, ο πρίγκιπας Φίλιππος, πλέον 99 ετών, ζήτησε να αποσυναρμολογηθεί η τιάρα και τα διαμάντια να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός δαχτυλιδιού για την μέλλουσα γυναίκα του, την βασίλισσα Ελισάβετ. Ο νεαρός πρίγκιπας στην συνέχεια, έκανε το σχέδιο με το διαμάντι των τριών καρατίων και άλλα πέντε μικρότερα διαμάντια.

We thought we knew everything about Queen Elizabeth’s ring, but turns out we were wrong. It has just been revealed the ring has a secret inscription inside of it that only the Queen, Prince Philip, and the inscriber has seen.https://t.co/72HTApz2m7 pic.twitter.com/XnDVKOxdoB

Wedding ETC (@weddingetcSA) October 6, 2020

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 1947 στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Η βασίλισσα είχε 8 παράνυμφους, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας και την ξαδέρφη της, πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Κεντ. Πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως παρακολούθησαν την γαμήλια τελετή στην τηλεόραση, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 2.000 καλεσμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα