50 Cent : Η ανάρτηση του υπέρ του Τραμπ που προκάλεσε αντιδράσεις

18:00 23/10/2020 - Πηγή: In.gr

O 50cent αποφάσισε να ψηφίσει στρατηγικά

View this post on Instagram

you see that, i post something on IG while watching the News and i end up on the front page of the paper.hey get the app STARZ.

A post shared by 50 Cent (@50cent) on Oct 21, 2020 at 6:54am PDT

Οι παλιές κατηγορίες

Μόλις τον Μάρτιο, ο ράπερ 50 Cent

κατηγόρησε την κυβέρνηση Τραμπ για την έλλειψη μέτρων ενάντια στον κοροναϊό, λέγοντας στους υποστηρικτές του προέδρου: “Θελατε για πρόεδρο έναν παρουσιαστή ριάλιτι σόου; Λοιπόν, τώρα βρίσκεστε στο Survivor.”

Το 2016 μάλιστα, ο ράπερ απέρριψε την προσφορα των 500.000 δολαρίων του Τραμπ, προκειμένου να συμμετέχει στην ορκομωσία του, λέγοντας: “Δεν είναι όλα τα χρήματα, καλά χρήματα.” Όταν όμως έμαθε ότι ο Μπάιντεν σχεδιάζει να φορολογήσει με ποσοστο 62% τους κατοίκους της Καλιφόρνια με υψηλά εισοδήματα, έγραψε στο Instagram του “Τι στο καλό! (Ψηφίστε τον Τραμπ)”.

«Δεν με νοιάζει αν ο Τραμπ δεν συμπαθεί τους μαύρους»

Όπως φαίνεται, ο ράπερ πρόκειται να ψηφίσει στρατηγικά στις επικείμενες εκλογές, δίνοντας προτεραιότητα στον πλούτο και όχι στις φυλετικές ανισότητες και την αστυνομική βία, προσθέτοντας στην ανάρτηση του στο Instagram το εξής σχόλιο: «Δεν με νοιάζει αν ο Τραμπ δεν συμπαθεί τους μαύρους. Το 62% είναι να τρελαίνεσαι.»

View this post on Instagram

@arimelber explain 62% to me. I’m packing my bags everybody that has money is gonna move. #bransoncognac #lecheminduroi

A post shared by 50 Cent (@50cent) on Oct 20, 2020 at 8:35pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα