Τι είπαν οι βουλευτές στον Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της ΚΟ – Εύσημα του πρωθυπουργού γιατί επικεντρώθηκαν στα προβλήματα της κοινωνίας

Εικοσιεπτά βουλευτές της ΝΔ πήραν το λόγο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Οι περισσότεροι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νεοεκλεγέντες και πολλοί εξ΄αυτών από τις πληγείσες περιοχές. Ο πρωθυπουργός τους άκουσε με προσοχή να μιλούν για όσα πρέπει να γίνουν προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκαλεί η κλιματική κρίση. Στην δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων σχολίασεμε ικανοποίηση το γεγονός ότι οι βουλευτές του δεν αναφέρθηκαν καθόλου στην αντιπολίτευση. Ειπε συγκεκριμένα:
«Δεν ασχοληθήκατε καθόλου με την αντιπολίτευση και καλά κάνατε. Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι η κοινωνία και να λύσουμε τα προβλήματα. Εμεις θα ασχοληθούμε με τις δικές μας προτεραιότητες. Δεν θέλω προσωπικές επιθέσεις. Την πολιτική μας κυριαρχία θα την εδραιώσουμε με τη δουλειά μας και μόνο. Με συνέπεια στην υλοποίηση του προγράμματος μας και των μεταρρυθμίσεων που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών».
Keywords
Τυχαία Θέματα