ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν 4 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής – «Το μόνο που επιδιώχθηκε στο συνέδριο ήταν η τοξικότητα και ο διχασμός»

Συνεχίζονται οι αναταράξεις εντός ΣΥΡΙΖΑ, μετά το θυελλώδες συνέδριο καθώς το βράδυ της Πέμπτης τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στο 4ο συνέδριο, που, όπως σημειώνουν «Το συνέδριο ενός κόμματος αποτελεί την ύψιστη πολιτική διαδικασία πολιτικής παραγωγής. Δυστυχώς, σε αυτό το συνέδριο το μόνο που επιδιώχθηκε ήταν η τοξικότητα και ο διχασμός». «Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης.
Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων. Δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά ευελπιστούμε να είμαστε κομμάτι της λύσης» τονίζουν και ανακοινώνουν την παραίτησή τους «από τις θεσμικές μας ιδιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». Αναλυτικά: «Μετά από έναν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα προσυνεδριακό διάλογο που έγινε με τη μη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών μας και κυρίως με την απουσία της κοινωνίας, ήρθε η διεξαγωγή του 4ου συνεδρίου να επιβεβαιώσει με τον πιο ηχηρό και δυσάρεστο τρόπο το πρόβλημα του κόμματός μας. Το συνέδριο ενός κόμματος αποτελεί την ύψιστη […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Παραιτήθηκαν 4, Κεντρικής Επιτροπής – Το,syriza, paraitithikan 4, kentrikis epitropis – to