Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα – «Ήμουν αποφασισμένος να χαρίσω μια καλύτερη ζωή στους γονείς μου»

Συνέντευξή στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της συμμετοχής του στο Australian Open που αρχίζει σε λίγες μέρες (14/1) και θα είναι το πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν του τένις. Επίσης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την Πάουλα Μπαντόσα και την οικογένειά του. «Είναι ένας συνδυασμός σώματος, μυαλού και ψυχής. Πρέπει όλα αυτά να βρεθούν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.
Έχω ικανότητες και ξέρω πώς να χτυπάω την μπάλα. Το σώμα μου μπορεί να αντέξει μεγάλα ματς, έχουμε ήδη λύσει αυτό το παζλ.Το μυαλό είναι το επόμενο στάδιο που θα πρέπει να ξεκλειδώσω, ώστε να φτάσω τις επτά συνεχόμενες νίκες για να κερδίσω ένα Grand Slam. Όταν καταλάβω πώς μπορώ να κερδίσω σπουδαίους πρωταθλητές σε συνεχόμενους αγώνες, ίσως και 3 ή 4 στη διάρκεια ενός μόνο τουρνουά, τότε όλα θα έρθουν με έναν φυσικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι ένας ανθός που αργεί να ανθίσει. Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει ήδη […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς, Ελλάδα – Ήμουν,stefanos tsitsipas, ellada – imoun