Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού επέρριψε ευθύνες στους γονείς όσων εμπλέκονται σε επεισόδια οπαδικής βίας – «Τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς σεβασμό στη ζωή»

Ο Άρης Καμπανός, πατέρας του Άλκη που δολοφονήθηκε σε επεισόδιο οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (11/12) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε αστυνομικός στο πρόσφατο ματς βόλεϊ μεταξύ ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού.
Ο κ. Καμπανός στάθηκε περισσότερο στην ευθύνη των γονέων, αναφέροντας πως τίποτα δεν αλλάζει, παρά τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, για να καταπολεμήσει το «φαινόμενο» που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έξαρση, ουσιαστικά σε όλη την επικράτεια της χώρας. «Στο ίδιο έργο θεατές» «Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Είχαμε τον Άλκη, είχαμε τον Μιχάλη. Ευχόμαστε όλοι να αναρρώσει ο αστυνομικός. Είναι τραγικό το γεγονός μετά από τέτοια φαινόμενα οπαδικής βίας να χάνονται ζωές. Δεν ξέρω πού βαδίζει η κοινωνία μας. Έχει πάρει η πολιτεία αυστηρά μέτρα για την οπαδική βία. Από τη δολοφονία του Άλκη μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν χρειάζεται μόνο η πολιτεία, πρέπει όλοι […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλκη Καμπανού, – Τα,alki kabanou, – ta