Η Τάμτα γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της και το πιο όμορφο δώρο το έλαβε από την 28χρονη κόρη της – «Σ’ αγαπώ για ό,τι είσαι, σ’ αγαπώ που σε έχω»

Τα γενέθλιά της είχε η Τάμτα την Τετάρτη (10/1) και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από το πλευρό της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η μονάκριβη κόρη της, Άννυ, η οποία μάλιστα, μοιράστηκε δύο τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 28χρονη ευχήθηκε στη μητέρα της με τα πιο όμορφα λόγια και για την ακρίβεια έγραψε πόσο ευγνώμων και χαρούμενη είναι που την μεγάλωσε, τονίζοντας πως είναι η ασφάλειά της και παίρνει δύναμη από εκείνη. «Η τύχη είναι θέλημα θεού. Σ’ αγαπώ για ό,τι είσαι. Σ’ αγαπώ που σε έχω μανούλα μου.
Εσύ είσαι ό,τι μπορώ να φανταστώ. Είσαι ο ανθεκτικός ακλόνητος πυλώνας στο ταξίδι της ζωής μου. Η δύναμή σου παντοτινό καταφύγιο», έγραψε χαρακτηριστικά. Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και μοιάζουν αρκετά. Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της Άννυ και το πόσο δεμένες είναι. Την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί. Μάλιστα […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάμτα, 43α, 28χρονη, – Σ’,tamta, 43a, 28chroni, – s’