Η Ντόλι Πάρτον εκπλήρωσε την ευχή καρκινοπαθή θαυμαστή της, που ήθελε να τη γνωρίσει – «Σκεφτόμουν ότι δε θα συμβεί ποτέ»

H θρυλική Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) επιφύλαξε μία τρυφερή έκπληξη σε έναν θαυμαστή της, o oποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε τέταρτο στάδιο και επιθυμούσε να της μιλήσει. Σύμφωνα με την Washington Post, ο ΛεΓκραντ Γκολντ (LeGrand Gold), κάτοικος της Γιούτα, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2019, έγραψε πριν από ένα χρόνο σε μια χαρτοπετσέτα μια λίστα με 11 πράγματα, που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει. Στην έβδομη θέση ήταν να γνωρίσει την Ντόλι Πάρτον.
«Σκεφτόμουν ότι δε θα συμβεί ποτέ», δήλωσε ο ίδιος στο δίκτυο KSL-TV. Αφού η σύζυγός του δημοσίευσε την επιθυμία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πάρτον την έκανε πραγματικότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ο 48χρονος, πατέρας 5 παιδιών, φέρεται να σοκαρίστηκε όταν άκουσε τη φωνή της. «Γεια σου LG! Είμαι η Ντόλι Π! Έχω ακούσει ότι είσαι θαυμαστής μου εδώ και πολλά χρόνια και ήθελα απλώς να σε ευχαριστήσω για αυτό», του είπε η τραγουδίστρια της […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόλι Πάρτον, – Σκεφτόμουν,ntoli parton, – skeftomoun