Η Μαίρη Συνατσάκη αφίχθη στο Fame Story για μια «τοξική» δοκιμασία και στο Twitter μπήκαν αμέσως στο κλίμα του hater – «Σήμερα γίνεται του φτυαρίσματος»

Εκπλήξεις και αιφνιδιαστικές αφίξεις είχε το επεισόδιο της Τρίτης (31/10) του Fame Story. Στο μάθημα των social media οι παίκτες ξαφνιάστηκαν βλέποντας ότι ο καθηγητής τους δεν ήρθε μόνος αλλά με παρέα! Ο Fipster κατέφτασε στην Ακαδημία μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη, τη Μαίρη Συνατσάκη. Στο μάθημα συζήτησαν πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα αρνητικά σχόλια στα social media.
Η Μαίρη Συνατσάκη τους έβαλε να γράψουν ο καθένας για τον διπλανό του ένα «πραγματικά κακό σχόλιο» με τους δίδουμους Danny και Victor να το ευχαριστιούνται δεόντως και το Twitter να τους τρολάρει ανελέητα. Δεν χαρίστηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Γιάννη – «Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι; – Δε μου αρέσει και το ύφος σου» Στο σπίτι του Fame Story μπήκε και ο Γιώργος Θεοφάνους στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (31/10). Ο γνωστός συνθέτης σχολίασε όσα έγιναν στο 5ο live, ενώ επικεντρώθηκε σε όσα έγιναν με την ερμηνεία του Γιάννη. «Από εσένα έχω απαιτήσεις πάρα πολύ […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Συνατσάκη, Fame Story, Twitter, – Σήμερα,mairi synatsaki, Fame Story, Twitter, – simera