Η Pink δέχθηκε απειλές για τις υποτιθέμενες σημαίες του Ισραήλ στις συναυλίες της – «Η μόνη που ανεμίζουμε είναι αυτή με το ουράνιο τόξο»

Βίντεο από συναυλία της τραγουδίστριας Pink έγινε viral μέσω των social media και εμφανίζει μέλη της χορευτικής ομάδας της να ανεμίζουν λευκές και μπλε σημαίες. Αυτομάτως θεωρήθηκε από χρήστες πως πρόκειται για σημαίες του Ισραήλ και ότι η ίδια υποστηρίζει τη χώρα, ενώ συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Λωρίδα της Γάζας.
Μάλιστα, ακόμη κι ο επίσημος λογαριασμός του Ισραήλ στην πλατφόρμα Χ την ευχαρίστησε, αλλά η ίδια τραγουδίστρια αποφάσισε να αναφερθεί στο ζήτημα με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε παρεξήγηση. Τόνισε πως στις συναυλίες της δεν κουνάνε οποιαδήποτε σημαία προς υποστήριξη οποιουδήποτε με εξαίρεση τη σημαία του ουράνιου τόξου για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. H ανάρτηση της Pink «Αυτή η ανάρτηση θα είναι αμφιλεγόμενη για κάποιους. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο το αναπνέεις είναι αμφιλεγόμενο. Δέχομαι απειλές γιατί πολλοί λανθασμένα πιστεύουν πως ανεμίζω σημαίες του Ισραήλ στις συναυλίες μου. Δεν το κάνω. Χρησιμοποιώ σημαίες Poi από την αρχή της περιοδείας μου. Αυτές χρησιμοποιούνταν πριν […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Pink, Ισραήλ, – Η,Pink, israil, – i