www.pharmaserve.gr και www.lilly.gr στην υπηρεσία της Υγείας

Η υγεία φτάνει πολλές φορές να είναι πολυτιμότερη κι από την ίδια την ζωή. Είναι κάτι παρόμοιο με τη φράση: «Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι». Κι επειδή με την λέξη «προορισμός» πάει το μυαλό σε τι αναφερόμαστε, το βασικό είναι να κάνουμε το ταξίδι όσο το δυνατό πιο όμορφο και ανέφελο.

Αυτό είναι και ο στόχος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ: να εξασφαλίζει την καλύτερη υγεία στον άνθρωπο και κατ’ επέκταση στην ευρύτερη κοινωνία. Γι΄αυτό άλλωστε και έχει θέσει ως προτεραιότητά της την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες και προσφέρουν

ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση τόσο στους ασθενείς, μέσα από υποστηρικτικά προγράμματα, όσο και στους επαγγελματίες υγείας για τη σωστή χρήση των φαρμάκων με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου θεραπευτικού αποτελέσματος.

Με ποιον τρόπο; Εχει δημιουργήσει τη νέα ιστοσελίδα της που υπηρετεί ακριβώς αυτή την φιλοσοφία.

Με τον ανανεωμένο σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση και την πλοήγηση της, η ιστοσελίδα ενημερώνει υπεύθυνα και τεκμηριωμένα τον επισκέπτη δίνοντας του μια πλήρη εικόνα για τα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας καθώς και για τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οι επαγγελματίες της Υγείας μπορούν να έχουν ακόμα πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση μιας και το site διαθέτει ενότητα αποκλειστικά για αυτούς, το υλικό της οποίας είναι προσβάσιμο μετά από σχετική διαδικασία εγγραφής. Τέλος, υπάρχει και blog μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να βρει επίκαιρα άρθρα αλλά και αξιόπιστη πληροφόρηση γύρω από τον χώρο της Υγείας.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η Φάρμασερβ–Λίλλυ παραμένει κοντά στον άνθρωπο παρέχοντας άμεση και έγκυρη πληροφόρηση μέσα από την www.pharmaserve.gr ή www.lilly.gr

The post www.pharmaserve.gr και www.lilly.gr στην υπηρεσία της Υγείας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα