Βίτσας: «Την καλύτερη δουλειά κάνει ο Τόσκας, σπουδαίος ο Μουζάλας»

Σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού της εικόνας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, όσο και σχετικά με την αποδοτικότητα των υπουργών, ειδικά του βαλλόμενου πανταχόθεν Γιάννη Μουζάλα και του καταγγελλόμενου Νίκου Τόσκα, επιδόθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αν. υπουργός Αμυνας εκφράστηκε υπέρ του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα -και μάλιστα με θερμά λόγια.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Βίτσας είπε ότι η απάντηση «δεν είναι λύση η κρατική βία» και σχολιάζοντας την απόδοση του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «κάνει την καλύτερη δουλειά».

Οπως επισήμανε, «η λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση». Το προτιμότερο για την αντιμετώπιση της βίας θα ήταν, όπως είπε, μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης, της περιφέρειας και του δήμου της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Μουζάλα και τις πληροφορίες ότι απείλησε με παραίτηση, ο κ. Βίτσας είπε ότι «από τη μεταβατική κυβέρνηση ως σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά και πρέπει να συνεχίσει». Αρνήθηκε δε ότι τίθεται ζήτημα παραίτησης του κ. Μουζάλα.

Για την τελευταία δημοσκόπηση, που δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ κατά 13 μονάδες, ο κ. Βίτσας είπε ότι δεν παρακολουθεί επισταμένως τις δημοσκοπήσεις, ενώ σημείωσε την πρόοδο που έχει συντελεστεί για να βγει η χώρα από την κρίση.

Τέλος για το ζήτημα με τις κάρτες του Μετρό, απέδωσε το πρόβλημα στο «πώς έχει συνηθίσει να λειτουργεί η κρατική μηχανή». «Στο μεταβατικό στάδιο θα υπάρχουν κάποια προβλήματα» δήλωσε ακόμη.

The post Βίτσας: «Την καλύτερη δουλειά κάνει ο Τόσκας, σπουδαίος ο Μουζάλας» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα