Βγήκε από τη φυλακή ο Ακης Τσοχατζόπουλος: «Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου»

15:21 3/7/2018 - Πηγή: Protagon

Την πόρτα της εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε για δεύτερη φορά το απόγευμα της Τρίτης ο Ακης Τσοχατζόπουλος σε συνέχεια της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών που δέχθηκε ότι συντρέχουν σοβαρά προβλήματα υγείας για τον πρώην υπουργό και κατά συνέπεια μπορεί να αποφυλακιστεί μέχρι τη συζήτηση της αναίρεσης.

H στιγμή που ο πρώην υπουργός εξέρχεται των φυλακών/ INTIMEnews

«Με περιμένει η γυναίκα μου και ο γιος μου», είπε εμφανώς καταβεβλημένος στους δημοσιογράφους ενώ περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην υπουργού:

«Δεν

είμαι στην καλύτερη στιγμή, είμαι από το Νοέμβριο του 2017 πρώτα στη Χαλκίδα και μετά εδώ. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, όπως είναι το νοσοκομείο Άγιος Παύλος.

Να ευχαριστήσω την διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό γιατί πράγματι κατάλαβαν.

Δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λειτουργούς της δικαιοσύνης οι οποίο χθες κατάφεραν και πήραν μια απόφαση δίκαιης δίκης η οποία μου απέδωσε και πάλι την ελευθερία μου και μάλιστα είναι ομόφωνη και την θεωρώ ένα καλό σημάδι για τα περαιτέρω.

Πάω στο σπίτι μου φυσικά, με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου, η οποία ήταν εδώ χθες, να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, το χρωστώ στην γυναίκα μου, γιατί όλο αυτό το διάστημα, μόνη της, παρά την εγκατάλειψη από όλους γνωστούς και μη, το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βιώνω το διωγμό από το 2010, η κυβέρνηση του 2010 ήταν που ξεκίνησε το διωγμό εναντίον μου.

Σταματάω εδώ πέρα και θα τα πούμε εν καιρώ. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, όμως οι συνέπειες της υγείας μου, 80% αναπηρία, η θεραπεία και οι επισκέψεις μου στους γιατρούς να είναι πιο ανθρώπινες».

The post Βγήκε από τη φυλακή ο Ακης Τσοχατζόπουλος: «Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα