Τρελάθηκε με υπουργό του ο Πούτιν και έσκασε στα γέλια [Βίντεο]

Ο συνήθως αυστηρός και απαιτητικός έναντι των στελεχών της κυβέρνησής του, Βλάντιμιρ Πούτιν, δεν άντεξε και «έσπασε» μπροστά στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του. Αιτία; Όσα απίστευτα άκουσε από τον υπουργό Γεωργίας, Αλεξάντερ Τκάτσεφ για την ενίσχυση των ρωσικών εξαγωγών.

Ακούγοντας την επιχειρηματολογία του και ειδικά την πρόταση για τα μέτρα ενίσχυσης των εξαγωγών κρέατος, ο Πούτιν δεν άντεξε και έσκασε στα γέλια μπροστά στον αμήχανο υπουργό του και τα υπόλοιπα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με ρωσικά μέσα, ο Τκάτσεφ πρότεινε τη διεύρυνση των εξαγωγών κρέατος προς νέες χώρες, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της Γερμανίας που -όπως είπε- εξάγει χοιρινό κρέας «σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ινδονησία».

Ο πρόεδρος Πούτιν τότε χαμογέλασε και εξήγησε στον υπουργό του ότι η Ινδονησία αποκλείεται ως πιθανός εισαγωγέας χοιρινού κρέατος δεδομένου ότι είναι μουσουλμανική χώρα και οι πολίτες της δεν τρώνε χοιρινό.

«Θα φάνε», φέρεται να του απάντησε ο Αλεξάντερ Τκάτσεφ, θέλοντας να πείσει τον πρόεδρό του για την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του.

«Όχι δεν πρόκειται», επανήλθε ο Βλάντιμιρ Πούτιν και μη μπορώντας να συγκρατηθεί, ξέσπασε σε γέλια για την γκάφα του υπουργού του.

Αφού ξεπέρασε τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο Τκάτσεφ χαμογέλασε κι αυτός, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι εννοούσε τη Νότια Κορέα και όχι την Ινδονησία.

Ο Πούτιν όμως δεν μπορούσε να σταματήσει και συνέχισε να γελά με την ψυχή του μετά από όσα είχε ακούσει. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

The post Τρελάθηκε με υπουργό του ο Πούτιν και έσκασε στα γέλια [Βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα