Τι έγραφε στα μηνύματά της η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με την κοκαΐνη

Τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο που έκανε τους τελευταίους μήνες περιγράφουν τα μηνύματα που αντάλλασσε με φίλη της η 19χρονη η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Χονγκ Κονγκ μεταφέροντας 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Σε αυτά φαίνεται να μιλά για τα δρομολόγια, αλλά είναι ασαφής για το σκοπό όλων αυτών των μετακινήσεων.

Από τις 31 Αυγούστου, όταν έφυγε από τη Λέσβο από

όπου κατάγεται, για την Καλαμάτα, ταξίδευε συνεχώς, αναφέρει σχετικά το protothema.gr.

Στις 13 Σεπτεμβρίου έγραφε μέσω Facebook σε φίλη της στη Λέσβο μέσω Facebook ότι «θα πάω Αθήνα σε 4 μέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με το αεροπλάνο». Εκείνη την ημέρα ήταν στο Ντουμπάι.

Όταν η φίλη της τη ρωτά τι είναι αυτές οι δουλειές που κάνει απαντά ότι «Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι».

Μερικές ημέρες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, η Ειρήνη γράφει: «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά από Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι 3 μέρες και μετά Αθήνα».

Η φίλη της την ρωτά «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;»

Σε απάντηση η Ειρήνη γράφει: «Σου είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα».

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ήταν στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Εκεί έβγαλε μία σέλφι στο ξενοδοχείο όπου έμενε, είναι όμως πιθανό να υπήρχε και άλλο άτομο στο δωμάτιο.

Δύο ημέρες αργότερα συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ όπου και κρατείται. Η μόνη επαφή της είναι με τον πρόξενο της Ελλάδας που μεταφέρει στον δικηγόρο και την οικογένεια της τα νέα της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη είχε φύγει από την Λέσβο, από όπου κατάγεται και διέμενε με την οικογένεια της, για να πάει για σπουδές στην Καλαμάτα.

Στους φίλους της έλεγε ότι θα πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσει μόντελινγκ ενώ οι γονείς της ήξεραν ότι θα γραφτεί σε κάποιο ΙΕΚ της πόλης. Ωστόσο όπως διαπίστωσαν δεν είχε εγγραφεί σε αυτό.

The post Τι έγραφε στα μηνύματά της η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με την κοκαΐνη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα