«Θρίλερ» στον αέρα για την Μελάνια Τραμπ – Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροσκάφος της

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος που μετέφερε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, λόγω τεχνικού προβλήματος, όπως αναφέρει το CBS.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καπνοί και έντονη μυρωδιά καμένου παρατηρήθηκαν εντός της καμπίνας λίγα λεπτά αφότου το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ, καθιστώντας αναγκαστική την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στην πίστα του αεροδρομίου.

Mrs Trump led

off plane at Andrews after aircraft problem forced flight to Philadelphia to be aborted. Another aircraft being readied for the flight. (Pool photo by Meghan Walsh, Fox News.) pic.twitter.com/Xyrgpc06wW

— Mark Knoller (@markknoller) 17 Οκτωβρίου 2018

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε επίσημη εξήγηση για το τι συνέβη ενώ συνεργάτιδα της Μελάνια Τραμπ έκανε λόγο για μικρό μηχανικό πρόβλημα. «Ολα είναι εντάξει, όλοι είναι ασφαλείς», μετέδωσε το CNN.

Η Μελάνια Τραμπ πετούσε προς τη Φιλαδέλφεια, μία μικρή διαδρομή, διάρκειας μικρότερης της μίας ώρας. Η Πρώτη Κυρία αναμενόταν να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Τόμας Τζέφερσον».

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, είναι καλά στην υγεία της αλλά μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης.

The post «Θρίλερ» στον αέρα για την Μελάνια Τραμπ – Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροσκάφος της appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα