Τα ντέρμπι του Μαρτίου στην Παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ

09:33 4/3/2017 - Πηγή: Protagon

Καυτός αναμένεται ο Μάρτιος στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας μιας και αναμένονται πολύ μεγάλες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Η παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ δε θα μπορούσε να λείψει από τόσα σημαντικά γεγονότα και να δώσει το δικό της, ξεχωριστό χρώμα, στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, θα βρίσκεται σε όλα τα ντέρμπι Super League καθώς και σε πολύ σημαντικά μπασκετικά ραντεβού της Euroleague.

Αναλυτικότερα,

η παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται τόσο στην αναμέτρηση των “Δικεφάλων”, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ελληνικό “classico”, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Όσο για τις μπασκετικές αναμετρήσεις, εδώ το μενού έχει και ελληνικό χρώμα, με τον αγώνα ΑΕΚΟλυμπιακού την Δευτέρα 13 Μαρτίου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι. Χωρίς να ξεχνάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στην Euroleague: αρχικά αυτήν του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 16 Μαρτίου καθώς επίσης και αυτήν του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ την επόμενη ακριβώς ημέρα.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να συμμετάσχουν σε αυτές τις αθλητικές γιορτές, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr, προκειμένου να κερδίσουν, κατόπιν κλήρωσης, ένα από τα 50 δωρεάν διπλά εισιτήρια που προσφέρει ο ΟΠΑΠ για κάθε αγώνα. Τα εισιτήρια αυτά απευθύνονται σε παιδιά έως 12 ετών με τους συνοδούς τους.

Τα παιδιά στην Κερκίδα ΟΠΑΠ δεν είναι απλά θεατές. Στην διάρκεια που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, να κερδίσουν δώρα, να κάνουν face painting και να φωτογραφηθούν με τον περίφημο “Κερκίδα”, την μασκότ του προγράμματος. Το καλύτερο όμως είναι ότι συμμετέχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού ανά αγώνα, που έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα σπεύδει να δηλώσει συμμετοχή για ένα από τα δωρεάν διπλά εισιτήρια. Η Κερκίδα ΟΠΑΠ δίνει, μάλιστα, σε πολλούς γονείς την ευκαιρία να πάνε για πρώτη φορά στο γήπεδο με τα παιδιά τους. Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή και από μητέρες που συνοδεύουν στο γήπεδο τις κόρες τους.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

Ποδόσφαιρο
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΜπάσκετ
ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Μέσω της παιδικής Κερκίδας, ο ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα όλων των αγώνων στο www.kerkidaopap.gr

The post Τα ντέρμπι του Μαρτίου στην Παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα