Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Γλέζο, αντιδράσεις Παπαδημούλη για τη Ζωή

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου στο Δίστομο μεταξύ της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Μανώλη Γλέζου.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μανώλη Γλέζο και τον συνεχάρη για τη στάση του.

«Μανώλη, για πολλοστή φορά έδειξες πώς φέρονται

οι γνήσιοι εκφραστές της Εθνικής Αντίστασης», είπε στον αγωνιστή της Αριστεράς.

Εν τω μεταξύ, επικριτικός για τη στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου ήταν και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σε tweet που ανάρτησε τη Δευτέρα χαρακτηρίζει «ιστορική ύβρι και αθλιότητα» την δήλωσή της ότι ο Μανώλης Γλέζος «έβαλε την σημαία των κατακτητών στο μνημείο των θυμάτων».

Η Ζωή Κων/πούλου καταγγέλλει τον ήρωα Μαν. Γλέζο, ότι "έβαλε την σημαία των κατακτητών στο μνημείο των θυμάτων"! Ιστορική ύβρις κ αθλιότητα!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) June 12, 2017

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου θέλησε να εμποδίσει τον γερμανό πρεσβευτή να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής. Παρενέβη τότε ο Μανώλης Γλέζος που ήταν παρών στην εκδήλωση και οδήγησε αυτός τον πρεσβευτή στο μνημείο, παρακάμπτοντας την τέως Πρόεδρο της Βουλής.

The post Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Γλέζο, αντιδράσεις Παπαδημούλη για τη Ζωή appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα